VIZIONATORII DE GREUTATE ÎNCEP OFERTA DE AUTO-OFERTĂ PENTRU 8,3 MILIOANE DE ACȚIUNI

comunicat

New York, 18 decembrie 2006 ? Weight Watchers International, Inc. (NYSE: WTW) a anunțat astăzi că a început o licitație olandeză modificată ofertă de licitație proprie pentru până la 8,3 milioane de acțiuni din acțiunile sale comune la un preț pe acțiune de cel puțin 47,00 USD și nu mai mare de 54,00 USD. Oferta de licitație urmează să expire la miezul nopții 12:00, ora New York, pe 18 ianuarie 2007.

O licitație olandeză modificată Oferta de licitație proprie permite acționarilor să indice câte acțiuni și la ce preț din gama specificată a Companiei doresc să liciteze. Pe baza numărului de acțiuni licitate și a prețurilor specificate de acționarii ofertanți, Compania va determina cel mai mic preț pe acțiune în intervalul care îi va permite să achiziționeze până la 8,3 milioane de acțiuni. Compania nu va cumpăra acțiuni sub un preț stipulat de un acționar și, în unele cazuri, poate cumpăra acțiuni la un preț peste indicația unui acționar în condițiile ofertei de licitație. Directorii și directorii executivi ai companiei și Artal Holdings Sp. z o.o., acționarul său majoritar, au informat Societatea că nu intenționează să liciteze nicio acțiune în oferta de licitație.

Înainte de începerea ofertei de licitație, Compania a încheiat, de asemenea, un acord pentru achiziționarea de acțiuni de la Artal, care deține aproximativ 55,2% din acțiunile restante ale acțiunii ordinare a companiei. În conformitate cu termenii acestui acord, Artal a fost de acord să vândă Companiei un număr de acțiuni de acțiuni comune, astfel încât participarea procentuală a Artal la acțiunile restante ale acțiunii comerciale a companiei după oferta de licitație și o astfel de cumpărare de la Artal. va fi substanțial egal cu nivelul său actual. Această achiziție va fi la același preț pe acțiune ca cel plătit în oferta de licitație. Achiziția este programată să aibă loc la 11 zile lucrătoare de la data expirării ofertei.

Compania anticipează plata pentru acțiunile achiziționate prin oferta de licitație și din Artal și comisioanele și cheltuielile aferente, cu până la aproximativ 1,2 miliarde USD în noi împrumuturi pe care le negociază în prezent. O parte din aceste împrumuturi este, de asemenea, așteptată