Nestlé dona 1 milion de dolari eforturilor de ajutorare ale Crucii Roșii Americane COVID-19

Persoană de contact: Jody D. Donaldson, director regional, Marketing și comunicații
Telefon: 703-801-6808

relief

FAIRFAX, VA - 23 aprilie 2020 - În această lună, Crucea Roșie Americană a acceptat o donație de 1 milion de dolari de la Nestlé pentru a sprijini eforturile de ajutorare a Crucii Roșii COVID-19 în Statele Unite.

Oficialii Crucii Roșii, inclusiv Don Herring, Director de Dezvoltare pentru Crucea Roșie Americană, și Linda Voss, Director Executiv Regional pentru Crucea Roșie Americană a Capitalei Naționale și a Regiunii Greater Chesapeake, au mulțumit Nestlé pentru parteneriatul său îndelungat și angajamentul față de Roșu Crucea și misiunea ei.

În timpul pandemiei COVID-19, Nestlé este parteneriat cu Crucea Roșie Americană, cea mai veche și mai mare organizație umanitară din țară. Nestlé își pasă de oamenii și comunitățile în care lucrează și servesc, are un angajament corporativ puternic pentru a ajuta la construirea unor societăți sănătoase printr-o nutriție bună și caută să răspundă nevoilor personale imediate ale celor afectați de acest dezastru.

Steve Presley, CEO Nestlé SUA, a declarat: „Sunt profund inspirat de munca neobosită a Crucii Roșii și a voluntarilor săi care ajută oamenii din întreaga țară. Ei se află pe prima linie a acestei crize, oferind servicii și resurse vitale necesare pentru combaterea pandemiei COVID-19. Această donație face parte din angajamentul mai mare al Nestlé de a ne folosi acoperirea pentru a avea un impact semnificativ în comunitățile noastre pe măsură ce ne recuperăm împreună. Întrucât această criză aduce zilnic noi provocări, continuăm să căutăm noi oportunități pentru a face parte din răspunsul global. ”

Contribuția generoasă de 1 milion de dolari a Nestlé va contribui la asigurarea unui aport de sânge sigur și abundent, precum și la furnizarea de servicii și resurse vitale, cum ar fi alimente, apă, pătuțuri, pături, perne, truse de confort și gustări. Împreună, vom sprijini comunitățile din întreaga țară pentru a ne asigura că nimeni nu este lăsat să se confrunte singur cu recuperarea.

„Crucea Roșie este mândră să numere Nestlé ca partener în asigurarea faptului că putem continua să ne îndeplinim misiunea de salvare a vieții la nivel național datorită acestei urgențe de sănătate publică”, a declarat Don Herring, Director de Dezvoltare la Crucea Roșie Americană. „Cadoul Nestlé ajută la asigurarea faptului că Crucea Roșie poate ajuta pacienții care au nevoie de sânge și se asigură că, datorită focarului de coronavirus, suntem capabili să oferim servicii de ajutor critic persoanelor afectate de dezastre mari și mici”.

La nivel global, Nestlé s-a angajat să sprijine Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC) în mai multe moduri, inclusiv o donație de 10 milioane de franci elvețieni, sprijin logistic în diferite țări, donații de alimente, produse de nutriție medicală și apă îmbuteliată și potrivirea contribuțiilor angajaților la organizație.

În fiecare an, Crucea Roșie americană răspunde la aproape 64.000 de dezastre din toată țara, inclusiv incendii la domiciliu, uragane, inundații, cutremure, tornade și incendii. Serviciile Crucii Roșii sunt oferite persoanelor care au nevoie de asistență, fără costuri și indiferent de venituri, prin generozitatea donatorilor Crucii Roșii.