comunicate

Men’s Beauty Spa Dandy house, Esthetic Miss Paris, Miss Paris Diet Center și ESTiO, toate aflate sub conducerea Miss Paris INC, un proiect de pierdere în greutate care utilizează serviciul online de management al sănătății „Body Chart” al TANITA Corporation va începe din 9 februarie. Cinci bărbați și femei, un total de zece participanți selectați dintre candidații generali vor participa la acest proiect ca provocatori. Tehnologia noastră de slăbit „Metoda de slăbire cu trei arsuri” va fi implementată timp de trei luni. Vom monitoriza îndeaproape modul în care participanții pierd greutate frumos și elegant, transformându-și atât corpul, cât și mintea și vom încărca progresul pe WEB.
※ Pagina WEB a proiectului Race Weight Loss http://miss-paris-diet.tokyo/

Metoda Triple Burn Slimming care va fi implementată în acest proiect este propriul nostru sistem de slăbire care folosește dispozitive brevetate special concepute pentru scăderea în greutate. Eficacitatea sa a fost verificată de organizații terțe, inclusiv universități și instituții medicale. Pe măsură ce arde grăsimea inutilă și întărește mușchii, participanții sunt capabili să-și îmbunătățească metabolismul și să-și transforme corpul astfel încât să nu se îngrașe cu ușurință. În general, vor putea să-și construiască un corp bine echilibrat, ideal. În plus, de la lansarea sa în 2004, am condus un număr mare de clienți la scăderea în greutate cu propriul nostru sistem de slăbire care combină planurile de dietă și exerciții fizice ghidate de esteticieni și de Miss Paris „Health Foods” care conțin substanțe nutritive care facilitează scăderea în greutate.

De asemenea, acest proiect nu vizează pur și simplu reducerea greutății, ci se concentrează pe scăderea în greutate frumoasă, corectă și sănătoasă, cu sprijinul companiei de produse medicale generale TANITA CORPORATION. În mod specific, programul de măsurare a serviciului de gestionare a sănătății bazat pe membrii TANITA „Diagrama corpului” va fi încorporat în sistemele de slăbire ale bărbaților Beauty Spa Dandy House, Ethtetic Miss Paris, Miss Paris Diet center și ESTiO. Prin utilizarea contorului de compoziție corporală și a contorului de activitate fizică echipat cu funcție de comunicare, „Diagrama corpului” oferă date vizibile despre cantitatea de energie arsă în funcție de condiția fizică zilnică și de exerciții fizice pentru a sprijini pierderea în greutate sănătoasă. Prin înțelegerea datelor compoziției corpului, constând din procentul de grăsime corporală și masa musculară în date numerice, este posibil să se verifice progresul pierderii în greutate.

Cooperarea cu TANITA a făcut posibilă confirmarea eficienței tehnologiei noastre estetice, așa cum este ridicată de întrebări, deoarece este cu adevărat posibil să slăbesc ușor prin estetică, ce se schimbă dacă slăbesc, pot slăbi într-un mod sănătos etc. ., nu doar din aparențe, ci și cu datele numerice ale compoziției corpului.