media

Pentru mai multe informații:
Louise Zayed
Ofițer principal de presă

Kevin Shore
Ofițer de presă

COMUNICAT DE PRESĂ TV3
IMEDIAT: miercuri, 27 august 2014

TV3 lansează noi săpunuri majore, 30 de emisiuni noi și o serie de fețe noi în cel mai mare program al său de până acum

· Peste 50% din programul TV3 produs în casă în 2015

· Peste 2500 de ore de conținut produs în casă în 2015

· 30 de noi programe originale și 8 noi emisiuni de divertisment

· Cel mai mare eveniment TV din 2015 - Cupa Mondială de Rugby

· Drepturi exclusive de difuzare gratuită pentru UFC pe 3e

· Primul săpun nou de la televiziunea irlandeză de peste un deceniu - RED ROCK

· Dramă politică așteptată cu nerăbdare „Garanția”

· Factorul X, Britain’s Got Talent, Downton Abbey și Broadchurch, toate EXCLUSIVE pentru TV3

· Cea mai proaspătă și mai imaginativă linie de talente din televiziunea irlandeză, inclusiv Jason Byrne, Brian Dowling, Lucy Kennedy, Ray Foley, Donal MacIntyre, David McWilliams, Matt Cooper și Vincent Browne, împreună cu noile chipuri de săpun Andrew Weafer, Paul Roe și Jane McGrath și cea mai nouă față către Xposé, Peter O'Riordan (proaspăt din TMZ, SUA)

TV3 își confirmă astăzi programul de toamnă 2014 și planurile de programare 2015 într-o prezentare specială de la Mansion House din Dublin. TV3 și 3e vor oferi o mare varietate de conținut nou în mai multe genuri cheie de la „Divertisment și stil de viață” la „Sport și evenimente”, „Știri și facturi”, „Achiziții internaționale” și „Săpun și dramă”. Grupul TV3 va investi peste 75% din bugetul său de programare în conținutul produs acasă anul viitor.

Comentând planurile de programare a grupurilor, directorul de conținut al grupului TV3, Jeff Ford, a spus: „Pe măsură ce ne apropiem de toamna 2014 și 2015, agenții de publicitate și publicul vor experimenta cele mai bune din ceea ce TV3 are acum de oferit. Bazat pe o bază solidă de spectacole care se întorc și mult iubite - „Ireland AM” până la „The X Factor” - Aștept cu nerăbdare să livrez peste 50% din conținutul produs acasă anul viitor, coproducții internaționale și mai mari și mai bune și mai presus de toate, un canal cu care spectatorii noștri se pot lega cu adevărat. Prin angajament, relevanță, ambiție și impuls creativ, Grupul TV3 reduce distanța de a fi difuzatorul numărul 1 al Irlandei. ”

Comentând astăzi lansarea, David McRedmond CEO al TV3 a spus: „Succesul TV3 din ultimii ani s-a bazat pe producția proprie și pe comisioane speciale. Am investit în cele mai bune instalații de producție TV din Irlanda și suntem acum gata să împărtășim recompensele cu spectatorii noștri. Suntem foarte încântați să lansăm Red Rock, primul săpun din Irlanda din secolul XXI. "

___________________________________________

MAI MULTE INFORMAȚII PRIVIND PROGRAMAREA DE PROGRAMARE TV3

Conținutul irlandez produs acasă va reprezenta peste 50% din programul de programare al TV3 anul viitor. Aceasta va include producția unui nou săpun numit Red Rock, cea mai ambițioasă comisie a TV3 până în prezent. Produs de Element and Company Pictures, Red Rock va fi difuzat în ianuarie 2015 și va oferi o alternativă proaspătă de săpun pentru telespectatorii irlandezi. Săpunul va vedea, de asemenea, investiții majore în industrie și va angaja între 100 și 130 de oameni pe întreaga producție. O serie de noi spectacole produse acasă sunt, de asemenea, adăugate la program. Acestea includ: Gogglebox, Donal MacIntyre Investigates; Un TD în casa mea; Paramedici; Minciuna; Bucuria; Bucătarul leneș; Clanul Oyster al Irlandei; Familiile închisorii; Există ceva despre Amanda și Islanders.

Cu o combinație de achiziții importante și o nouă emisiune majoră de divertisment produsă acasă, TV3 va fi numărul 1 pentru televiziunea de sâmbătă seara. Vor fi giganții divertismentului britanic The X Factor și Britain’s Got Talent EXCLUSIV pe TV3 alături de un nou spectacol original de divertisment numit Sitting On A Fortune, coprodus de 3Studios și RDF și prezentat de Brian Dowling.

Sitting On A Fortune este doar unul dintre numeroasele noi emisiuni majore de divertisment care sunt produse în TV3 Sony HD Studio. Alte spectacole care au fost produse sau planificate să intre în producție în instalația de ultimă generație și care fac furori la nivel internațional, includ Keith Barry: Brain Hacker, The Lie, The Algorithm și Jason Byrne’s Snaptastic Show.

Studioul găzduiește, de asemenea, un nou set permanent Irlanda AM și a fost, de asemenea, locul de alegere pentru The Guarantee, o nouă lansare cinematografică cu Peter Coonan și David Murray, care va ajunge în cinematografele selectate în octombrie și pe ecranele TV3 în noiembrie. Regizat de Ian Power, filmul recreează drama în jurul celei mai semnificative decizii politice din istoria modernă irlandeză, când guvernul irlandez a decis să garanteze întregul sistem bancar intern.

Printre noile planuri se numără o unitate documentară pentru afaceri publice care va vedea TV3 să producă mai multe documentare de investigație relevante și de actualitate și care urmăresc îndeaproape agenda știrilor. Exemple recente includ A Secret Buried: The Mother and Baby Scandal și Garth Brooks: Ce a mers prost?

Sportul va fi un câștigător uriaș pentru TV3 în 2015. Canalul și-a asigurat drepturile exclusive irlandeze pentru a difuza toate cele 48 de meciuri ale Cupei Mondiale de Rugby de anul viitor și va acoperi turneul în format Full HD cu membrii noștri extraordinari și o nouă abordare a prezentării TV. Va fi cel mai mare eveniment TV al anului și TV3 are acces exclusiv la toate acțiunile Cupei Mondiale de Rugby.

Acoperirea UEFA Champions League și UEFA Europa League revine, de asemenea, anul acesta la TV3 și 3e și există o nouă adăugare binevenită la 3e, grupul fiind de acord cu un parteneriat de difuzare cu UFC. Urmează lupta „Fight Night Dublin” a lui Conor McGregor, care a atins peste 600.000 de telespectatori pe 3e (mai mult decât numărul total de spectatori la GAA pe SKY în toate meciurile din Marea Britanie și Irlanda), făcându-l cel mai de succes eveniment sportiv care a fost difuzat vreodată pe canalul.

TV3 a dezvăluit, de asemenea, un nou program de zi renovat, cu o serie de modificări la Ireland AM și Xposé. Radiodifuzorul Anton Savage va trece la prezentarea propriului spectacol Primetime numit Get the Numbers Write. Finanțat de BAI și produs de ShinAWil Get the Numbers Write, urmează cinci persoane pe parcursul unui curs acreditat de șase săptămâni, pe măsură ce își îmbunătățesc abilitățile de alfabetizare. Între timp, restul echipei din Irlanda AM Sinead, Mark, Anna, Aidan și Alan se instalează în noul lor brand setat în Sony HD Studio TV3.

Într-o lovitură de stat majoră pentru echipa Xposé, Peter O'Riordan, oficial al TMZ, va lua locul său în programul Showbiz numărul 1 al Irlandei alături de Karen Koster, Glenda Gilson, Lisa Cannon și Aisling O'Loughlin. Peter aduce o experiență bogată lui Xposé, care a crescut de la un producător de teren la un manager de atribuții la birourile TMZ din LA și a jucat un rol în spargerea unora dintre cele mai mari știri de cultură pop din lume, inclusiv moartea lui Whitney Houston și Paul Walker, și lupta cu liftul lui Jay Z și Solange. Ca să nu mai vorbim că Peter conducea biroul de atribuire când TMZ.com a atins recorduri maxime de 60 de milioane de vizitatori unici lunar.

În cele din urmă, Lucy Kennedy și-a câștigat propria slujbă de vis ca fața Blind Date, bazată pe formatul Sony de succes la nivel mondial „The Dating Game”. Va fi o completare fantastică, nouă și distractivă, la programul deja programat de TV3.

Unul dintre punctele forte ale TV3 îl reprezintă oamenii săi, iar gama din acest an pare mai puternică ca oricând, unele dintre cele mai talentate nume din industrie susținând un program interesant și încărcat. Numele vechi și noi includ Jason Byrne; Brian Dowling; Ray Foley; Lucy Kennedy; David McWilliams; Matt Cooper; Vincent Browne; Donal MacIntyre; Colette Fitzpatrick, precum și noi fețe de săpun, Andrew Weafer, Paul Roe și Jane McGrath printre mulți alții.

Fiind canalul netradițional nr.1 din Irlanda, 3e este un obiectiv major pentru Grupul de anul viitor, cu o investiție setată să se dubleze și o țintă de creștere a audienței cu 20%. Cu canalul care se bucură de o pondere mai mare de adulți în vârstă de 15-34 de ani decât UTV, BBC2 și E4, accentul va continua să fie pe atragerea de 15-34 de ani prin intermediul unor programe mai tari, cum ar fi Family Guy, The Best of the Graham Norton Show și nou-dobândit Celebrity Juice.

Firul îl înlocuiește pe fyi pentru a se conecta la canalele de divertisment de pe blogul său pe noul său site web www.3etv.ie și există planuri pentru programe de dezbateri ale studenților în 2014. 3e va fi reîmprospătat de brand în cursul acestui an. Reîmprospătarea va vedea, de asemenea, stația perfecționată în programare și mai mult conținut orientat pe evenimente. Ca parte a liftingului facial, 3e va invita tinerii minți creative ale Irlandei să-și transmită ideile și să contribuie la acest proces interesant. Studenților irlandezi li se va cere să proiecteze un nou canal „ident” pentru 3e care va sta alături de reîmprospătarea generală a stațiilor.

Evoluția conținutului TV3 a atins un stadiu incitant, promițând că va fi la înălțimea mantrei sale de „Ne distrează” printr-o serie de emisiuni noi și care se întorc. TV3 nu numai că se va distra în 2015 și nu numai, dar va oferi publicului și agenților de publicitate programul său cel mai ambițios și mai captivant până în prezent.

ÎNCHEIE

Fotografiile făcute la lansare sunt disponibile de la Brian McEvoy Photography

a lua legatura: 086 250 9393 sau [email protected].

Consultați broșura de lansare a toamnei TV3 pentru o listă cuprinzătoare a tuturor anunțurilor de programare sau contactați biroul de presă pentru mai multe detalii despre anumite programe.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: