Bine ați venit la Redacție

Societatea pentru obezitate pune la îndemână cele mai recente informații despre obezitate.

pentru obezitate

Conectați-vă la sursă

Pentru a contacta Departamentul nostru de comunicații, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected]

În calitate de membru al mass-media, aveți nevoie de informații noi despre cele mai presante subiecte de astăzi. Societatea pentru obezitate (TOS) se concentrează pe o problemă provocatoare - epidemia de obezitate. Suntem pregătiți să oferim cunoștințe autoritare, bazate pe știință, cu privire la acest subiect vital.

Vă vom ajuta să înțelegeți complexitatea obezității și vă vom oferi un context valoros cu privire la toate aspectele cauzelor și efectelor bolii.

Indiferent dacă factorii de sănătate, economici, sociali sau alți factori fac parte din poveste, veți primi cele mai actualizate informații cu privire la cercetare, măsuri preventive, regimuri de tratament și opțiuni politice. Putem oferi o gamă largă de perspective de la medici, medici, oameni de știință și decidenți.

Purtători de cuvânt TOS

Fondată în 1982, TOS are aproximativ 2.800 de membri în întreaga lume. Mulți dintre membrii noștri experți s-au oferit voluntar pentru a servi drept purtători de cuvânt TOS.

Acești profesioniști cu înaltă calificare sunt disponibili pentru interviuri și comentarii cu privire la o varietate de probleme și subiecte, cum ar fi pierderea în greutate, metabolismul, medicamentele pentru obezitate, obezitatea pediatrică și efectele obezității asupra sănătății, inclusiv hipertensiunea arterială, bolile de inimă și diabetul. Experții noștri sunt hotărâți să ajute membrii mass-media să înțeleagă și să comunice cu exactitate informații complexe către diferite audiențe.

Discutați cu purtătorii de cuvânt ai noștri

Pentru a solicita un interviu cu un purtător de cuvânt al TOS, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected] și să furnizați numele dvs., acreditările, informațiile de contact și tipul de media (de exemplu, tipărit, online sau difuzat).

Vă rugăm să indicați și tipul de purtător de cuvânt necesar și termenul dumneavoastră.